neljapäev, 8. november 2007

KINGITUSED - SISSEJUHATUS

Kingituste ideed, mis ma siia lehele panen, on mul põhiliselt Perekooli foorumitest kogutud aastate jooksul omale märkmikku ja nüüd otsustasin seda jagada ka teistele.

Minu üldine soovitus oleks alati kui vähegi võimalik, küsida kingisaajalt, mis teda rõõmustaks, mida ta sooviks kingituseks. Seda ei ole vaja karta, kõige parem on ju kui inimene saab selle, mida ta tegelikult soovib!

Kui sealt mingit vastust ei tule, siis soovitaksin raha või juhul kui on täpselt teada, mis valdkond kingisaajat huvitab, siis kinkekaart, mis oleks poest, kust kingisaaja saaks endale sobiliku kingituse. Raamatupoe kinkekaart peaks vast peaaegu kõigile inimestele meeldima, kuid kindlasti on ka erandeid.

Minu kingisoovituse edetabel oleks:

I kingisoovi küsimine
II raha
III kinkekaart


On sündmusi, mil ei sobi kinkida raha või kinkekaarti, näiteks jõulud. Samuti võiks lastele kinkida siiski mingi kingituse.
Laste kingituste ideed vanuste järgi võivad olla abiks ka lapsevanematele ideede saamiseks, mis võiks sellele vanusele huvi pakkuda, aga eriti heaks abiks on need neile külalistele, kes ei puutu igapäevaselt kokku lastega, kuid siis võiks vanemate käest järgi küsida, kas väljavalitud kingitus võiks nende lapsele huvi pakkuda.

Kõik täiendused on väga teretulnud ja täiendan ka ise seda jõudumööda!

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Tere!
Sinu blogi on väga tore ja huvitav.
Ootaksin siia nimekirjadesse veel isetehtavaid esemeid. Näiteks isade nimekirja- villased sokid. Neid annab ise teha jne.
Lihtsalt, minu mõttevälgatus su armast blogi lugedes.

Ssille ütles ...

Aitäh kommentaari eest!

Anonüümne ütles ...

Parimad kingiideed leiad siit: http://kingitused-kingiidee.aadamjaeeva.com/


Panen mõned lingid veel, mis sellelt lehelt pärit:
http://unenagude-seletaja.aadamjaeeva.com/
http://armastus-kalkulaator.aadamjaeeva.com/
http://nimed-nimi.aadamjaeeva.com/ :)